Handmade Easter Fair

Afis Handmade Easter Fair - head articol

Acesta se va desfasura la Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti (Bd. M. Kogălniceanu 36-46 Sector 5, BucureÅŸti), in perioada 11 – 13 aprilie 2012, intre orele 10.00 si 20.00. SSUB (Societatea Studentilor Universitatii Bucuresti) este o asociatie ce isi desfasoara activitatea in scopul promovarii si apararii drepturilor si intereselor profesionale, sociale si culturale ale membrilor sai, precum si a satisfacerii nevoilor acestora in domeniile: stiintific, cultural ,social, civic, etc.

 

Mentionam faptul ca acest targ este in scop caritabil si o parte din bani se vor folosi pentru a ajuta persoanele care nu au o situatie financiara deloc buna si chiar au nevoie de ajutor. (orice ajutor din parte voastra este mai mult decat binevenit – jucarii, hainute, lucruri pe care nu le mai folositi)

 

Cei care doresc sa-si etaleze creativitatea in cadrul primei editii a expozitiei cu vanzare, se pot inscrie printr-un e-mail la adresa: elena_nicuu@yahoo.com care sa contina urmatoarele:

– o scurta prezentare a ta si a produselor tale.

– un link spre creatiile tale

– numele, e-mail si un nr. de telefon

– necesitatile de spatiu

 

Taxa de participare: 40 Ron pe zi. SpaÈ›iu per expozant: 2 metrii patrati

 

Promovare:

 

– mediul online (facebook, bloguri, toate site-urile de publicitate) – acestea vor fii afisate si pe flyer-ul de prezentare

– prezentare in cadrul site-urilor partenere

– afise lipite in spatii centrale

– flyere ce vor fii impartite in zona universitatii si parcul Cismigiu

 

Alte detalii:

 

– Fiecare participant va veni cu propriile materiale de expunere (scaune, chevalete, masute ÅŸ.a)

– Creatiile expozantilor vor aparea pe pagina organizatorilor pentru a putea fii vizualizate si astfel, se vor promova blogurile/site-urile acestora.

 

Pentru a mentine calitatea evenimentului, selectia participantilor se va face dupa anumite reguli. Validarea inscrierii se va face doar in cazul in care lucrarile se incadreaza intr-una din categoriile acceptate de catre organizatori pentru aceasta editie: design vestimentar, bijuterii, accesorii, ceramica pictata, sticla pictata, lumanari parfumate, agende, jurnale, felicitari, tricotaje, origami, obiecte decorative, cosmetice homemade, produse bio, articole pentru copii.

 

Cu siguranta veti avea parte si de alte surprize si de o atmosfera ca de primavara. 🙂 Va asteptam cu drag!

 

 

 

 

Pentru mai multe detalii si alte intrebari ne puteti contacta la nr. de tel:

 

0727 325 322 – Elena

0764 783 264 – Claudia

 

Afis Handmade Easter Fair

 

 

 

 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.