Hai sa cunosti un barbos – powered by BaByliss for Men

blank

Marti, 17 ianuarie 2017, incepand cu orele 20:00, are loc prima editie ”Hai sa cunosti un barbos” powered by BaByliss for Men, prezentata de Bogdan Gheondea. Evenimentul, va avea loc in Club Stuf Vama Veche, Strada Berzei, Nr. 25, Bucuresti.
”Hai sa cunosti un barbos” powered by BaByliss for Men este la prima editie, iar scopul evenimentului este unul cat se poate de nobil. Ne dorim sa strangem oameni faini din diverse domenii, sa socializam, sa petrecem, sa dansam si sa ne bucuram de viata, asa cum ar trebui sa faca orice barbos ”serios”.

Sunt pregatite multe surprize si, evident, un concurs adevarat pentru barbatii cu BARBA.
Pentru a va inscrie, postati o fotografie cu barba voastra pe pagina evenimentului folosind urmatoarele hastaguri: #BeardDesigner#BarbosiPrietenosi #TotulDespreBarba #HaiSaCunostiUnBarbos pentru a decide in ce categorie va incadrati, apoi dati tag unui prieten pe care il provocati la concurs.
Se vor decerna patru premii ( pentru adevaratii barbosi), un premiu separat pentru cel mai haios barbos, si un premiu special pentru fete.

Concurs pentru o fana de barbosi.
Ce trebuie sa faceti? Nimic mai simplu: postati o poza cu voi pe pagina eventului prin care sa va exprimati parerea despre un barbos, si sa dati la randul vostru tag unei prietene care doreste sa participe la eveniment.
Cea mai originala prezentare va fi jurizata de barbosii care participa la concurs si va primi titlul: ”Fana de barbosi”.
Seara va fi deschisa de concursul pentru fete, de la ora 20:30, iar cea care va castiga premiul: “Fana de Barbosi” va face parte din juriu.

La ora 21:00, fiecare barbos inscris in concurs se va prezenta si va trebui sa convinga juriul ca el este cel care merita votul lor.
Fiind un concurs pe bune, de barbosi autentici, vor fi anumite categorii in care se vor putea inscrie doar anumite persoane, iar acestea , vor fi alese pe baza unor criterii stricte!blank

Categoriile in care va puteti inscrie sunt:
I.​ Partial Beard
II. ​Verdi
III. ​Full Beard Natural
IV.​ Free styled
Se accepta maxim 6 barbosi per categorie

Pentru cele 4 categorii o sa avem un Juriu format din:
– Membru al echipei BaByliss for Men Romania
– George Petcu – artisitic director FD Hair Design London
– STUFF
– Castigatoarea concursului: ”Fana de barbosi”

O sa avem un concurs separat intitulat „Cel mai haios barbos”, unde fiecare barbos poate participa indiferent de tipul de barba, acesta va reprezenta concursul final!
Dj Dragos o sa se ocupe de binecunoscuta atmosfera din Stuf Vama Veche.
Dress code: Cum te simti mai bine si ce te caracterizeaza mai mult.
Parteneri: BaByliss for Men Romania / Stuf Vama Veche/ Beautik Haute Parfumerie/ Oxigen-Life’S Spirit/ STR8/ C-THRU/ Barbosul Prietenos/ Ralitza Tailoring/ 10Fingers/ Studio Colors/ Team365/ Radio Deea/ Cherry Cruiser/ Emanuel Gravila/ Negrea Victor/ Madalin Becehanu/ Barbierii / BeautyOne/ Savonia

Parteneri media: Barbosul.ro/ StilMasculin/ Vulpescu.eu/ ActiveNews/ BucharestStyle/ Vlogul lu’ Cristache/ Denis Radu/ DivaHair/ FPM/ Gabriela Simion/ InStilulMeu/ Marian Capet/ NakedBrands/ Pia/ PresaInBlugi/ SocialAgenda/ Umblat.ro/

Invitatii vor primi flyere, care prezentate la bar iti garanteaza un shot din partea Stuf Vama Veche.

Pentru rezervari: 0724.788.388

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.