Hai să cunoști un Bărbos ”la un foc de tabără”

blank

Bogdan Gheondea organizează cea de-a doua ediție a evenimentului ”Hai să cunoști un Bărbos”, aceasta va avea loc la orele 26 mai 2017, începînd cu orele 19.00, în restaurantul La Han la Traian, Strada Mihail Georgescu, nr 24, București. Ediția inedită are loc la un foc de tabără, în curtea unui restaurant rustic.

Scopul evenimentului este să strângem oameni faini din diverse domenii, să socializăm, să petrecem, să dansăm și să ne bucurăm de viață, așa cum ar trebui să facă orice barbos serios și prietenii lui. Îi încurajăm pe invitați să danseze, să glumească, să socializeze. În plus,vor avea parte de diferite surprize, premii și jocuri”, spune Bogdan Gheondea, gazda evenimentului și fondatorul comunității ”Hai sa cunoști un Bărbos”.

Evenimentul va avea și un concurs pentru bărbații cu BARBĂ. Pentru a intra în concurs aceștia trebuie să posteze o fotografie cu barba lor pe pagina evenimentului și să dea tag unui prieten pe care îl provoacă la concurs.

În cadrul concursului se vor decerna patru premii (pentru adevărații bărboși), un premiu pentru cel mai haios bărbos, dar și un premiu pentru fete.

Concursul Fana de Bărboși

Fetele trebuie să posteze o poza cu ele pe pagina eventului folosind #haisacunostiunbarbos prin care își exprimă părerea despre un bărbos, și să dea tag unei prietene să participe la eveniment. Cea mai originală prezentare o să fie jurizată de bărboșii care s-au înscris în concurs, aceștia vor desemna ”Fana de bărboși”.

Concursul Bărboșilor

Juriul va acorda note de la 1-10, în funcție de stil și de tipul de barbă pentru fiecare categorie.

Categoriile în care se pot înscrie bărboșii sunt:

  1. Partial Beard
  2. Verdi
  3. Full Beard Natural
  4. Free styled

Bogdan Gheondea sponsorii și partenerii evenimentului au pregătiti și alte surprize.

2 tattoo artiști vor marca gratis un simbol pe piele, tatuajele vor fi de mici dimensiuni.

Muzica live va fi întreținută de artista Maria Laura Coman.

Fotograful Emanuel Gravila va captura cele mai faine momente ale evenimentului.

Parteneri și sponsori:

10FingersOxigen – Life’s SpiritBarbosul.roRalitza TailoringAte lier 1 by CeciliaGeavid StudioBarbosul Prietenos, Emanuel GavrilaVictor NegreaMadalin Eugen Becheanu, Maria Laura Coman, RobeardRadio DEEAteam365Studio ColorsThe Barber, Agentiadecasting.roGarage Cafe, Designerul Florin Burescu, Beauty One, Stuf Vama Veche.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.