Connect
To Top

Guy J debuteaza ca artist la Bedrock Records

   Imprint-ul lui John Digweed revine in aceasta perioada anului, cu un dublu Cd superb de la unul dintre producatorii noului val – israelianul Guy Judah aka Guy J, ale carui release-uri si remix-uri l-au transformat intr-unul dintre favoritii momentului. Debutul sau ca artist se numeste "Esperanza" si va fi lansat pe 8 septembrie cu Bedrock Records.
   In ultimii doi ani Guy J a fost parte a fenomenului dance din Israel, iar acest lucru l-a ajutat sa se faca cunoscut pe scena clubbing a zilelor noastre. Alaturi de o o serie de "compatrioti" precum Guy Gerber, Shlomi Aber, Chaim si Gel Abril, Guy J a ajuns in selecta liga a DJ-ilor.
   Despre "Esperanza" a declarat: " Nu am avut intentia de a face un album, ma gandeam sa scriu niste piese in momente in care traiam stari diferite, sa nu ma limitez la un singur gen. Am vrut sa abordez stiluri diferite cu influente diversificate. In cele din urma m-am gandit ca acesta este albumul pe care mi-l doream. Vroiam un sunet cald care este foarte sexy si cred ca Esperanza spune o poveste."
   Daca va aflati pe lista celor care devoreaza "Drowning In A Sea Of Love", al majestatii sale Nathan Fake, cu "Esperanza" sunteti in lumea voastra; acelasi lucru e valabil si pentru fanii Kompakt sau Border Community, ale caror productii se focuseaza pe muzicalitate.

Bedrock Records Logo   Albumul este deschis de "Indigo Fileds", o alegere perfecta; contine acel sound care l-a facut pe Guy J celebru. Povestea lui Guy se incheie cu "Esperanza" care completeaza calatoria si care te consuma pana la ultimul beat.
   Hernan Cattaneo, Sasha si Tiga sunt cei mai mari sustinatori ai israelianului, iar ca suport pentru acest LP, Bedrock va lansa in urmatoarele saptamani trei single-uri: "Under Pressure"; "Mikro" si "Geko".
   Albumul vine si cu un CD bonus – 8 club mix-uri ale lui Guy J, intre acestea se afla si doua productii de club care nu se regasesc in album.

CD 1

Indigo Fields
Nebula
Geko
Mikro
2 Steps
Under Pressure
Love Is Not Alone
Save Me
I See You Next Time
Druma
7 Steps
Esperanza
Geko
Mikro
Nightloss
Under Pressure
Save Me
Aftertouch
Avalanche
Esperanza


CD 2 (Unmixed )
Geko
Mikro
Nightloss
Under Pressure
Save Me
Aftertouch
Avalanche
Esperanza

                                                                   video: Guy J – "Skin"
http://youtu.be/NJcCbQ-Twwk

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.