GOOD LIFE Presents: CHRIS JYLKKE, 25 Mai 2013

party flyer GOOD LIFE Presents CHRIS JYLKKE

party flyer GOOD LIFE Presents CHRIS JYLKKEUrmatoarea experienta Good Life ne duce si mai departe in calatoria muzicala pe Good vibes, pentru ca pe 25 mai il avem invitat pe un prieten vechi, DJ-ul Chris Jylkke, originar din Stockholm.
Chris Jylkke e un nume extrem de exotic, chiar si pentru conationalii sai suedezi. Binecunoscut music blogger si DJ aclamat, si-a consolidat fara pic de efort de-a lungul anilor rolul de adevarat tastemaker in randul colegilor de breasla. Cu stilul sau inedit, sexy si deep, a cucerit atat publicul suedez, cat si intreaga lume. Seturile lui sunt speciale, pentru ca include cele mai tari piese carora le da un twist deosebit, o acapella sau cateva beat-uri in plus, rezultatul fiind un set exclusiv si exploziv.

Influentele lui sunt insa departe de sfera muzicii electronice suedeze si planeaza mai degraba pe la ecuator, in zona tropicala, si te fac sa ai senzatia ca tocmai ai calatorit cu un concorde intr-o insula mediteraneana. In ton cu vremea de afara, Chris vine la Good Life cu vibe-ul sau exotic si varatec, sa sarbatorim cum se cade inceputul sezonului estival de petreceri Good Life!
Asadar, avem cuvintele cheie: exotic, tropical, deep, sexy si desigur Good, Good Life! Tot ce mai trebuie stiut aflam cu un simplu play pe soundcloud-ul lui Chris si suntem gata de party! Play that funky music white boy!

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

CHRIS JYLKKE

CHARLIE BOY THE RABBIT KING

OK CORRAL

MOONSOUND

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Attention Good Lifers! Stim ca va place viata buna si muzica asemenea, sunteti oameni cool si hip care nu rateaza cele mai tari happening-uri. Vrem sa ne cunoastem mai bine intr-o adunare speciala, inaintea evenimentului de pe 25 mai. Va asteptam incepand cu orele 20:00 in aceeasi locatie la o sesiune de good socialising, pe soundtrack-ul oferit de nimeni altul decat party starter-ul nostru preferat, Charlie Boy The Rabbit King! Join the Good Life with us ! Intrarea este libera!

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

GOOD LIFE Presents: CHRIS JYLKKE, 25 Mai 2013

Tete-A-Tete
(parc Herastrau)
20:00 >>23:00 – free entrance
25ron 23:00 < 35 ron 01:00

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.