To Top

Giuseppe Ottaviani debuteaza cu albumul Go

Go new club techno trance cover album by Giuseppe OttavianiGiuseppe Ottaviani a anuntat lansarea albumului de debut intitulat "Go!". 
Ottaviani a devenit unul dintre producatorii de succes ai ultimilor ani, avand piese lansate cu Vandit Records, notabila fiind colaborarea in cadrul proiectului Nu-NRG cu Andrea Ribeca. Dupa muzica trance pe care a abordat – o in piesele sale, Ottaviani a trecut spre muzica techno, folosind insa si elemente din trance. 

In ceea ce priveste activitatea de producator, Giuseppe Ottaviani a lucrat alaturi de artisti precum Gate 4, John O’Callgahan si cu binecunoscutul artist american Tom Colontonio.



Go! Tracklisting:

01. One Day
02. Where I Want to Go
03. Fallen (feat. Faith)
04. Sunward (with Gate 4)
05. Third Dome
06. No More Alone (feat. Stephen Pickup)
07. White Empire
08. Thermopile
09. Unplugged
10. Our Dimension (with John O’Callaghan)
11. Silver Sand
12. Changing Ways (feat. Francesco M.)
13. Love Mission (with Tom Colontonio)
14. Angel (feat. Faith)

Vandit Records va lansa albumul "Go!" semnat Giuseppe Ottaviani pe data de 4 septembrie 2009.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...