Garsoniera proiectata de doi arhitecti romani scoasa la vanzare pentru 995.000 USD

Catalin Sandu si Adrian Iancu sunt doi tineri arhitecti romani deveniti celebri in intreaga lume cu proiectul “One size fits all” – 8 camere distincte integrate ingenios intr-o garsoniera de doar 39 mp.

9-culisare dressing dezvaluire paturi suprapuse garsoniera 39 mp (2)Acest proiect inedit le-a adus celor doi tineri romani, pe langa faima, si suma de 10.000 USD, fiind desemnat marele castigator al concursului Life Edit, lansat de Graham Hill, fondatorul TreeHuger – o platforma online ce promoveaza proiecte sustenabile.

Conceptul ingenios a devenit in scurt timp cunoscut in intreaga lume, gratie reportajelor realizate de televiziuni de prima clasa, precum CNN sau ABC News si a articolelor publicate in New York Times, Daily Mail UK si in alte cotidiane de renume.

1-garsoniera multifunctionala proiect romani castigatori concurs life editMai mult, aceasta garsoniera este prototipul in baza caruia urmeaza sa fie construite mai multe blocuri cu apartamente de mici dimensiuni pe teritoriul Statelor Unite.

Recent, celebra garsoniera de 39 mp din New York a fost scoasa la vanzare pentru fabuloasa suma de 995.000 USD. Daca isi va gasi cumparator, aceasta ii va aduce antreprenorului Graham Hill o suma de aproape o suta de ori mai mare decat valoarea premiului castigat de cei doi arhitecti romani care…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2014/08/garsoniera-proiectata-de-doi-arhitecti-romani-scoasa-la-vanzare-pentru-995-000-usd/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.