Galaxy Tab 10.1 este foarte aproape de lansare

galaxy-tab-10.1

 

Aceasta este cea mai noua tableta a companiei coreene Samsung si in acelasi timp cea mai performanta. De asemenea este prima tableta scoasa de Samsung care integreaza un stylus ca metoda de input.

Noua tableta Samsung Galaxy Tab 10.1 va avea un procesor quad core cu frecventa la 1,4 GHz si va beneficia de  2GB RAM. Aceste detalii cresc semnficativ performantele, acestui model fata de tabletele Samsung de 10,1 inci aflate deja pe piata. In acelasi timp, aceasta este prima extindere a conceptului Samsung Galaxy Note dincolo de dimensiunea de 5,3 inci a telefonului mobil.

http://youtu.be/qbgBxr4H59A

Tableta este dotata cu S-Stylus, care, atunci cand este actionat, lanseaza automat aplicatii precum S Note, S Planner, Crayon physics, Adobe Photoshop Touch si Polaris Office.  Tableta are cateva functii interesante, precum Smart Stay, care urmareste ochii utilizatorului pentru ca ecranul sa fie pornit in timp ce este privit, precum si Pop Up Play, care le permite utilizatorilor sa vizualizeze videoclipuri, in paralel cu alte aplicatii. 

 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.