Gadgeturile copilariei – foto –

gadgeturile-copilariei-farmecul-filmelor-la-vhs-vazute-astazi-pe-un-sistem-home-cinema-cu-blu-ray_size1Casetele VHS au fost, pentru romani, o revolutie.
Aveau in sfarsit cu ce combate programul rigid de pe atunci de la televizor.
 Cu 20-30 de ani in urma, cand televiziunea avea program de cateva ore pe zi si difuza emisiuni rigide si imbibate in stilul de viata comunist, filmele pe casete VHS erau o gura de oxigen pentru romanii care isi doreau sa afle cum e lumea de dincolo de granita.

Familiile se strangeau cate doua-trei intr-o camera ca sa se uite “la video”. Ce film rula, avea mai putina importanta. Limba in care era difuzat, la fel. Contau oamenii, decorurile, stilul lor de viata, fapte care nu se potriveau cu mersul lucrurilor de la noi.

gadgeturile-copilariei-farmecul-filmelor-la-vhs-vazute-astazi-pe-un-sistem-home-cinema-cu-blu-ray_1Imi amintesc ca primul film pe VHS pe care l-am vazut a fost Rambo cu Sylvester Stallone. Era o caseta procurata de la vecinii din Ungaria, dublata de o Irina-Margareta Nistor a lor. N-am inteles nimic. Dar senzatia era fantastica. In casa era o bucata de tehnologie inca si mai minunata decat un televizor.

Astazi, filmele preferate se vad la sisteme Home Cinema

  gadgeturile-copilariei-farmecul-filmelor-la-vhs-vazute-astazi-pe-un-sistem-home-cinema-cu-blu-ray_3Sistemul Home Cinema 3D cu Blu-ray LG  este unul dintre cei mai de seama urmasi ai VHS-ului. Datorita tehnologiei 3D avansate, LG ofera o experienta de vizualizare 3D intensa precum si un Sunet 3D mai realist. Imaginile sunt la o calitate deosebita, care te face sa descoperi detalii pe care altfel nu ai fi avut cum sa le sesizezi, iar cea mai confortabila experienta 3D este acum posibila datorita tehnologiei audio de la LG.

Cu un astfel de gadget, te poti bucura de o gama extinsa de aplicatii de lifestyle, de jocuri interactive si de servicii VOD prin intermediul interfetei Smart TV de la LG.

Un astfel de sistem ingeligent se integreaza de minune in locuita ta si comunica cu gadgeturile tale. Trebuie doar sa conectezi dispozitivele mobile si sa rulezi muzica ta preferata, filmele sau pozele pe ecranul televizorului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.