Fotbal: Mirel Rădoi nu poate îndeplini funcția de antrenor principal la Steaua (UEFA)

mirel Uniunea Europeană de Fotbal a anunțat luni că Mirel Rădoi nu poate îndeplini funcția de antrenor principal la FC Steaua București și nici să facă parte din staff-ul tehnic al grupării roș-albastre la meciurile din cupele europene.

Totodată, forul continental a decis să aplice clubului FC Steaua o amendă în valoare de 50.000 de euro după ce Mirel Rădoi a stat pe bancă la partidele cu AS Trencin și Partizan Belgrad, din tururile preliminare ale Ligii Campionilor.

“Domnului Mirel Matei Rădoi îi este interzis să dețină orice funcție de antrenor principal, precum și orice funcție de membru al staff-ului de antrenori, la meciurile din competițiile UEFA până când nu va îndeplini criteriile prevăzute la articolul 36, coroborat cu articolul 40.1.b) din Regulamentul de Licențiere și Fair Play Financiar. În plus, el nu are voie sa stea în zona tehnică în timpul meciurilor din competițiile UEFA până când nu va îndeplini criteriile de mai sus. Clubul român primește si o amendă de 50.000 de euro”, precizează Comisia de Control, Etică și Disciplină a UEFA într-un comunicat.

FC Steaua București va primi joi vizita formației norvegiene Rosenborg Trondheim, în cadrul primei manșe a play-off-ului Europa League, meciul urmând să se dispune pe Arena Națională din Capitală, începând cu ora 21,00.

AGERPRES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.