Fotbal: Meciul AS Trencin – Steaua, din Liga Campionilor, se va juca la Zilina

ste Meciul dintre AS Trencin și Steaua București, din prima manșă a turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, va avea loc pe stadionul din Zilina, în data de 14 sau 15 iulie, a anunțat campioana Slovaciei pe site-ul său oficial.

“Din moment ce nu deținem un stadion adecvat, a trebuit să căutăm cea mai bună alternativă pentru evoluția noastră în Champions League. Aveam de luat în considerare stadioanele din Zilina și Senica. În cele din urmă, ne-am decis să-l alegem pe cel din Zilina, pe care știm deja din sezonul trecut”, a declarat purtătorul de cuvânt al clubului, Martin Galajda.

AS Trencin a mai jucat la Zilina în sezonul trecut al Europa League, remizând cu Hull City (0-0), în prima manșă a turului III preliminar.

Stadionul Na Sihoti din Trencin are o capacitate de 4.300 de locuri, în timp ce arena din Zilina are 10.770 locuri, a fost inaugurat în 1941, renovat în 2002 și extins în perioada 2006-2009.

În ediția 2004-2005 a Ligii Campionilor, Dinamo învingea echipa locală MSK Zilina cu scorul de 1-0 pe arena “Pod Dubnon”, în turul al doilea preliminar.

Manșa secundă dintre Steaua și AS Trencin va avea loc pe 21-22 iulie, la București.

AGERPRES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.