Fotbal – Liga I: Pandurii Tg. Jiu – Steaua 3-1

pand ste Pandurii Tg. Jiu a învins campioana Steaua București cu scorul de 3-1 (1-0), duminică seara, pe teren propriu, în ultimul meci din etapa a 21-a a Ligii I de fotbal.

Mihai Roman (37) a deschis scorul din centrarea lui ex-stelistului Mihai Pintilii, elvețianul Gezim Shalaj (57) a majorat diferența după o ieșire inoportună a portarului Arlauskis, iar Eric De Oliveira a închis conturile (90 — penalty), după ce Dan Nistor a fost faultat în careu de Gabi Tamaș. Golul Stelei a fost înscris de Gabi Iancu (67), din lovitură liberă, la zece minute după intrarea sa pe gazon.

Steaua, care a avut o bară, prin Lucian Filip (3), a evoluat din nou modest, fără claritate și determinare, dar păstrează un avans de șapte puncte față de urmăritoarele sale, Petrolul și ASA.

Gorjenii și-au luat astfel revanșa după eșecul categoric din tur (0-6), când Claudiu Keșeru a marcat toate golurile.

Steaua și Pandurii se vor înfrunta și în finala Cupei Ligii Adeplast.

CS Pandurii Tg. Jiu — FC Steaua București 3-1 (1-0), stadion “Municipal” — Tg. Jiu
Au marcat: Mihai Roman (37), Gezim Shalaj (57), Eric De Oliveira (90 — penalty), respectiv Gabriel Iancu (67).
Arbitru: Sebastian Colțescu (Craiova); arbitri asistenți: Valentin Avram (București), Vladimir Urzică (Piatra Neamț); arbitru de rezervă: Dragoș Mihai Iliescu (Craiova); arbitri asistenți adiționali: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea), Viorel Nicușor Flueran (Craiova)
Observatori: Aron Huzu (Sibiu) — CCA, Adrian Ionescu (București) — LPF

AGERPRES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.