Fotbal – Liga I: Dinamo – Ceahlăul Piatra Neamț 3-1

dina Dinamo București a învins pe Ceahlăul Piatra Neamț cu scorul de 3-1 (1-1), sâmbătă, pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare, într-un meci din etapa a 21-a a Ligii I de fotbal.

Flavius Stoican a redebutat cu o victorie ca antrenor al lui Dinamo, pe care a mai antrenat-o în primele 14 etape ale acestui sezon.

Oaspeții au deschis scorul prin Milos Markovic (17), care a marcat cu un șut din voleu, dar Dinamo a restabilit egalitatea un minut mai târziu (18), prin Gicu Grozav, după o gafă a portarului Nicole Calancea. Grozav a adus pe Dinamo în avantaj la scurt timp după pauză, după o nouă greșeală mare a apărării nemțene, Sorin Tăbăcariu pierzând o minge la mijlocul terenului. Marius Niculae a închis conturile din centrarea lui Dorin Rotariu (83).

Doru Popadiuc a cerut penalty în minutul 79, după un contact în careul lui Dinamo cu Marius Niculae.

Dinamo a jucat meciul 1.000 pe teren propriu în primul eșalon, având 716 victorii, 155 egaluri, 129 eșecuri.

În tur, scorul fusese egal între cele două echipe, 1-1.

Ceahlăul a ajuns la 15 partide consecutive în Liga I fără victorie (șase egaluri, nouă eșecuri). Ultimul succes al nemțenilor datează din 29 august 2014, când învingeau Concordia Chiajna cu 2-0 (etapa a șasea).

FC Dinamo București — FC Ceahlăul Piatra Neamț 3-1 (1-1), stadion “Dinamo” — București

Au marcat: Gicu Grozav (18, 51), Marius Niculae (83), respectiv Milos Markovic (17).

Arbitru: Horațiu Mircea Feșnic (Cluj-Napoca); arbitri asistenți: Mihai Marius Marica (Bistrița), Badea Marius Florin (Râmnicu Vâlcea); arbitru de rezervă: Dan Florin Dreve (Cluj-Napoca)

Observatori: Sorin Boca (Iași) — CCA, Bogdan Niculae (Ilfov) — LPF

AGERPRES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.