Fotbal – Liga I: Dinamo București – Concordia Chiajna 0-3

blank

dina Dinamo București a fost învinsă de Concordia Chiajna la scor de forfait, 3-0 (1-0), marți seara, chiar în Șoseaua Ștefan cel Mare, într-o partidă din etapa a 22-a a Ligii I de fotbal.

Concordia a făcut o partidă perfectă și s-a impus prin golurile marcate de portughezul Ricardo Alves (13), din plonjon, la centrarea lui Florin Lovin, Hatem Abd Elhamed (53, autogol), în urma unei centrări a lui Tiberiu Serediuc, și de Mihai Dina (85), din pasa lui Daniel Florea.

Succesul ilfovenilor, primul pentru ei în duelurile cu Dinamo, a fost facilitat și de faptul că echipa antrenată de Flavius Stoican a jucat în zece oameni din minutul 39, când fundașul Andrei Marc (titular în premieră) a fost eliminat pentru o intrare periculoasă.

În opt partide directe între cele două formații, Dinamo s-a impus de cinci ori, două partide s-au încheiat nedecis (0-0 în tur), iar Concordia a învins o dată.

Dinamo a irosit mai multe ocazii clare de gol, prin Grozav (30, 56), Bunoza (38), M. Niculae (45), Bilinski (75), dar și oaspeții au ratat prin Florea (65, 77, 81), având și o bară prin Boldrin (76).

Dinamo este la al treilea eșec în ultimele patru partide (una în Cupa Ligii).

Concordia este neînvinsă de opt partide (trei victorii, cinci egaluri) și nu a primit gol în ultimele patru meciuri.

FC Dinamo București — CS Concordia Chiajna 0-3 (0-1), stadion “Dinamo” — București
Au marcat: Ricardo Alves (13), Hatem Abd Elhamed (53, autogol), Mihai Dina (85).
Cartonaș roșu: Andrei Marc (Dinamo, 39).
Arbitru: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe); arbitri asistenți: Octavian Șovre (Oradea), Florin Păunescu (Râmnicu Vâlcea); arbitru de rezervă: Vlad Bârleanu (București); arbitri asistenți adiționali: Dragoș Istrate (București), Cătălin Buși (Râmnicu Vâlcea)
Observatori: Irina Mîrț (București) — CCA, Cătălin Cursaru (Ploiești) — LPF

AGERPRES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.