Fotbal – Liga I: Astra Giurgiu – Concordia Chiajna 2-2

blank

astra Astra Giurgiu a terminat la egalitate cu Concordia Chiajna, 2-2 (1-1), vineri seara, pe teren propriu, în a doua partidă din runda inaugurală a Ligii I de fotbal.

Oaspeții au deschis scorul prin Florin Purece (45), dar Constantin Budescu a restabilit egalitatea peste doar câteva minute (45+3), transformând impecabil o lovitură liberă de la circa 25 de metri. Astra a preluat conducerea în debutul reprizei secunde, în urma golului marcat de Cristian Oros (48). Concordia a egalat la scurt timp, când Oros a deviat în propria poartă o centrare venită din lovitură liberă.

Astra a mai avut câteva ocazii bune, cele mai mari fiind ratate de Budescu (83), a cărui lovitură liberă a fost respinsă de portarul Florin Matache, și de Fernando Boldrin (ex-Concordia), care a fost blocat in extremis în șase metri în prelungirile partidei (90+4).

Antrenorul Astrei, Marius Șumudică, nu a putut sta pe banca tehnică a giurgiuvenilor, fiind suspendat după meciul cu ASA Tg. Mureș din finalul campionatului trecut.

Cele două echipei au terminat la egalitate, scor 2-2, și în returul ediției trecute, la Giurgiu, goluri marcate de Fatai (2), respectiv Wellington (2).

AFC Astra Giurgiu — CS Concordia Chiajna 2-2 (1-1), stadion “Marin Anastasovici” — Giurgiu
Au marcat: Constantin Budescu (45+3), Cristian Oros (48), respectiv Florin Purece (45), Cristian Oros (55, autogol).
Arbitru: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe); arbitri asistenți: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca), Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe); arbitru de rezervă: George Rădulescu (București)
Observatori: Adrian Vidan (București) — CCA, Romulus Chihaia (București) — LPF

AGERPRES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.