Fotbal: Gabi Iancu, împrumutat de Steaua la Karabukspor

iancu Atacantul Gabriel Iancu a fost împrumutat pentru un sezon, cu opțiune de cumpărare, la echipa turcă de ligă secundă Kardemir Karabukspor, a anunțat clubul de fotbal Steaua București, pe site-ul său oficial.

Jucătorul de 21 de ani a semnat deja contractul cu noua sa echipă și se va alătura în curând lotului din care face parte un alt fost jucător al Stelei, mijlocașul Ionuț Neagu, cedat și el sub formă de împrumut luna trecută, precum și fostul atacant dinamovist Marius Alexe.

Gabriel Cristian Iancu s-a născut pe 15 aprilie 1994 și a a ajuns la Steaua în ianuarie 2013, de la Viitorul Constanța, după ce a marcat șase goluri în 18 partide pentru echipa patronată de Gică Hagi. Înainte de a evolua pentru Viitorul, a fost component al grupelor de juniori la Steaua, CSS 1 Pajura, Concordia Chiajna și la Academia de Fotbal “Gheorghe Hagi”.

Iancu a fost unul dintre jucătorii de bază la loturile de juniori și de tineret ale echipei naționale a României. Tânărul atacant are în palmares trei titluri de campion, Cupa României, Cupa Ligii și Supercupa României cu Steaua, precum și participarea în grupele Champions League și Europa League.

AGERPRES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.