Fostul jucător şi oficial rapidist Nicolae Manea a murit

breaking-news-tragedie-in-fotbalul-romanesc-nicolae-manea-fostul-mare-fotbalist-al-rapidului-a-murit-la_1 Fostul jucător, antrenor şi oficial al clubului Rapid, Nicolae Manea, a încetat din viaţă, luni dimineaţă, la vârsta de 60 de ani, a anuţat gruparea giuleşteană. Nicolae Manea va fi înmormântat în cursul zilei de joi la cimitirul Străuleşti 2, a anunţat fostul ofiţer de presă al grupării giuleştene Lucian Ionescu.

“Familia Rapid trece din nou prin momente grele. Fostul jucător, antrenor şi mai apoi oficial al clubului FC Rapid, Nicolae Manea, s-a stins din viaţă la 60 de ani după o lungă lupta cu o boală incurabilă. Condoleanţe familiei şi tuturor celor care l-au cunoscut! Dumnezeu să-l odihnească!”, a anunţat FC Rapid pe pagina de Facebook.

“Din nefericire, legea nu ne permite să scoatem trupul lui Nae Manea din spital înainte de 24 de ore de la constatarea decesului. Astfel, trupul fostei glorii a Rapidului va fi depus la biserica Sfânta Paraschiva (situată la piciorul podului Basarab) în cursul zilei de marţi, iar înmormântarea va avea loc, joi, la cimitirul Străuleşti 2”, a scris Ionescu, care este finul lui Nicolae Manea, pe pagina sa de Facebook.

Nicolae Manea a evoluat la Rapid în perioada 1973-1987, iar apoi a antrenat echipa giuleşteană în mai multe rânduri.  

În ianuarie, Nicolae Manea a preluat funcţia de preşedinte al FC Rapid, pe care a ocupat-o până la 3 octombrie.

Înmormântarea lui Nicolae Manea va avea loc, miercuri, la cimitirul Străuleşti 2.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.