Forward to the Past

Poker Flat Recordings

The Revenge. Pe noua serie apar si nume ca Steve Bug, Martin Landsky, KINK sau Sasse. Toate piesele sunt premiere absolute.




Forward to the Past – tracklisting:

1. Steve Bug – Jack Is Back (Album Edit)
2. Martin Landsky – V2U (Album Edit)
3. KINK and Neville Watson – Night Time Raw
4. Sasse – Hot For You
5. The Revenge – Elements Of Fife (Main Mix)
6. Ribn – Pancake
7. Polus – Patterns In The Dark
8. Deetron – The Maze
9. Cle – Feel It (Don’t Cha Know)
10. TJ Kong & Modular K – Jack Shit
11. Cab Drivers – Shoulder Pad
12. Redshape – Funny Green Hat (Altered Mix)

Compilatia “Forward to the Past” va fi lansat de Poker Flat pe data de 4 aprilie 2011.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.