Fite de vedeta de ultima ora – santuri cu apa in jurul casei – imagini –

Proprietati de mii de metri patrati, case cu zeci de dormitoare si bai amenajate in cel mai luxuriant mod cu putinta, garaje in care pot incapea pana la zece masini simultan, sala proprie de cinema si piscine uluitoare nu mai sunt de ajuns pentru a satisface pretentiile vedetelor de la Hollywood sau a bogatilor lumii.

1-proprietate christina aguilera inconjurata de sant cu apaUltima fita in lumea buna sunt proprietatile inconjurate de santuri cu apa, asa cum aveau odinioara castelele medievale. Si daca pe vremuri santurile cu apa erau menite sa protejeze castelele, cele ce inconjoara casele si proprietatile vedetelor nu sunt decat o ultima tendinta in lumea bogatilor, un must-have care atesta potenta financiara a proprietarilor vastelor resendinte.

Printre primele vedete care au platit bani grei pentru aceasta fita se numara si Jennifer Lopez a carei proprietate din cartierul Bel-Air, din Los Angeles (vanduta cu 10 milioane USD, dupa divortul de sotul Marc Anthony) era inconjurata de un sant cu apa, accesul spre vila in stil francez facandu-se prin intermediul unui pod pietonal si a unei alei pietruite, ce traverseaza santul de inspiratie medievala.

sant cu apa in jurul unei case moderne

Alte celebritati care s-au grabit sa bifeze acest ultim trend in materie de opulenta sunt Christina Aguilera sau Gisele Bundchen si sotul sau Tom Brady a caror proprietate in valoare de 20 milioane USD se aseamana cu un…

Articol integral la:
http://www.casadex.ro/2014/03/fite-de-vedeta-de-ultima-ora-santuri-cu-apa-in-jurul-casei-imagini/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.