Line-up-ul festivalului Dimensions a fost anuntat

Logo and dates for Dimensions FestivalCaribou, Darkside, Roy Ayers si Jon Hopkins vor forma top-ul underground la festivalul Dimensions.

Festivalul Dimensions se intoarce in Fort Punta Christo in Pula, Croatia in aceasta vara pentru cel de-al treilea sezon si tocmai a anuntat un line-up underground de top.

Producatorul de muzica electronica Caribou, Nicolas Jaar si proiectul Darkside apartinand lui Dave Harrington, nominalizat ,,Mercury” la premiile Jon Hopkins si legendarul suflet funk, fratele Roy Ayers sunt doar cateva dintre principalele acte ale evenimentului.

Moodymann, pisicile din Detroit si Theo Parrish de asemenea se vor rezenta, in timp ce legenda techno din Detroit, Juan Atkins si Pal Moritz von Oswald vor prezenta noul lor proiect, Borderland. De asemenea, va veti putea incanta auzurile cu trupa live The Underground Resistance, tot din Detroit, incuzandu-l pe “Nebunul” Mike Banks la pian.

Alte acte care tocmai au fost confirmate includ euroul jazz-ului Gilles Peterson, , Morgan Geist (Storm Queen)’s Metro Area (live), Nina Kraviz, Floating Points, Mala (live), Kode 9, Karizma, Goldie, Ben UFO, Motor City Drum Ensemble, Blawan, Pearson Sound, dBridge, Aux 88 (live), Alix Perez, Roman Flügel si multe altele.

Festivalul Dimensions are loc pe parcursul a 5 zile din aceasta vara, in perioada 27-31 august. Festivalul are un loc de tabara. De asemenea, in zona se afla multe hoteluri, apartamente si camere de inchiriat in privat.

Croatia a devenit una dintre cele mai populare destinatii pentru evenimentele muzicii dance din Europa, gazduind un numar considerabil de festivaluri in fiecare vara, precum Outlook, Festivalul Gradinii si Elefantul Electric. Presarat cu peisajele pitoresti, festivalul Dimensions se merita luat in considerare ca o destinatie de vacanta. Biletele costa 140 lire sterline.

Video: Imagini de la Festivalul Dimensions din 2013

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.