Feng Shui in baie – cum activezi energia binefacatoare a apei

Stiinta Feng Shui spune ca baia este centrul energetic al casei, aici fiind locul in care se concentreaza unul dintre elementele care au dus la crearea lumii, asa cum o stim noi, si care este esential pentru viata pe pamant – apa.

1-decorare si amenajare baie conform regulilor Feng ShuiAcest element reprezinta bogatia si prosperitatea, totodata avand o influenta puternica asupra celorlalte energii ale casei.

Se spune ca, prin aplicarea corecta a regulilor Feng Shui in amenajarea baii, nu doar ca vei spori armonia in familie, ci te vei bucura si de bogatie (poate de mai multa decat iti poti imagina), datorita energiei binefacatoare a Apei. Hai sa vedem acum care sunt principiile stravechii stiinte chineze de care ar trebui sa tii cont.

Elementul Apa corespunde “directiei Nord”, “culorilor negru si albastru”, “numarului 1”, “gustului sarat”, “rinichilor”, “varstei a treia” si “anotimpului iarna”. Stiind aceste lucruri, specialistii Feng Shui considera ca baia trebuie sa fie amplasata in partea nordica a unei case, in acest fel putand fi activata energia pozitiva Chi. Din pacate, cei care locuiesc in apartament sau si-au construit deja casa nu mai pot schimba pozitia baii, insa si aceste persoane pot activa energia benefica a Apei cu ajutorul unei oglinzi sau prin mutarea usii (daca acest lucru este posibil).

O alta regula importanta spune ca baia si mai ales usa acesteia nu trebuie sa se afle fata in fata cu usa de intrare in casa, intrucat astfel se ajunge la pierderea energiei Chi care se va scurge in afara casei. Aceasta greseala poate fi corectata prin…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2015/03/feng-shui-in-baie-cum-activezi-energia-binefacatoare-a-apei/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.