FEERIC FASHION DAY cel mai mare Feastival de moda din Romania la Sibiu pe ultima suta de metrii – foto&video –

Cel mai mare festival de moda din Romania a ajuns pe ultima suta de metrii.

DSC00099 (Copy)Feeric Fashion Days, cel mai important festival de modă din Balcani,  la cea de-a șaptea ediție. Startul a fost dat pe data de 17 iunie 2014 . Timp de șase zile, designeri, fotografi, bloggeri și ziariști de modă din toate colțurile lumii vin la Sibiu pentru prezentări de modă inedite, desfășurate în locații spectaculoase, în stilul deja consacrat, care a impus festivalul de la Sibiu pe scena internațională a modei.
Punctul central al celei de-a șaptea ediții rămâne pasarela suspendată din Piața Mică, pe care vor avea loc prezentările de modă în cele două seri de gală ale Festivalului. Pe aceeași scenă din Piața Mică, în 20 iunie, a concertat  și trupa Direcția 5.
Față de edițiile precedente, cea de-a șaptea ediție a Feeric Fashion Days a dublat volumul prezentărilor de modă din festival. În fiecare zi, în Sibiu și împrejurimile orașului vor avea loc patru prezentări individuale, iar în fiecare seară, de la ora 23, în Hala Balanța, „sediul central” al festivalului, după o nouă prezentare de modă individuală, seara se va încheia cu un afterparty.
Pentru ediția de anul acesta și-a anunțat participarea nume importante din industria mondială a modei. Vor sosi la Sibiu designeri celebri din străinătate, Charles & Ron, Yvette Haas, Filip Roth, Bojana Jevtic sau Evgheni Hudorojcov precum și unii dintre cei mai renumiți designeri români, Adina Buzatu, Iris Șerban, Cristian Samfira, Natalia Vasiliev, Bianca Popp sau Maria Simion. Colecțiile lor vor fi urmărite în festival de vicepreședintele Alta Moda, unul dintre cele mai importante proiecte de modă din lume, Valeria Mangani, invitatul de marcă al acestei ediții a Feeric Fashion Days.

Program :

Duminica, 22 iunie 2014

10.00 Workshop de fotografie de moda – Quantuum Romania

12.00 – 16.00 Sedinte foto pentru designeri

17.00 Pictorial Roxana Enache & stylisti / zona centrala, Sibiu

Va asteptam !!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.