Expozitie: Universul Sanatatii 2012

BANNER apc hofigal bold

 

Scopul acestei expozitii este de a incuraja consumul de produse naturale si traditionale fabricate in Romania. Firmele participante activeaza in urmatoarele domenii: suplimente naturale, bio, sucuri de fructe si legume, vinuri, muraturi, produse apicole, tratamente naturale, nutritie, bucatarie vegetariana, produse ecologice, tratamente balneoclimaterice, medicina alternativa, terapii neconventionale. 

Expozitia Universul Sanatatii va reuni firme care pun la dispozitia publicului larg atat produse alimentare si cosmetice naturale cat si servicii care sa ajute la adoptarea unui stil de viata sanatos. Evenimentul isi propune sa promoveze un stil de viata sanatos su diminuarea expunerii populatiei la factorii de risc. 

Pe langa prezentarea produselor expozantilor, vizitatorii vor putea sa participe la o serie de sesiuni de comunicare, workshopuri, prezentari si demonstratii, lansari de carte SANATATEA ARE GUST, MIHAELA BILIC si de produse, demonstratii de arta servirii ceaiului, precum si programe pentru copii, muzica populara dar si  o tombola cu tragere la sorti. De asemenea nu vor lipsi demonstratii de dansuri sportive si culturism, prezentari de moda SONIA TRIFAN. De asemenea duminica va avea loc lansarea melodiei MY LOVER BOY compusa de Adi Cristescu, interpretata de GODDESS ANDREEA- Andreea Lazar

Mai multe informatii puteti gasi pe site-ul www.universulsanatatii.ro 

INVITATA SPECIAL va fi Andreea Lazar, nume de scena GODDESS, care isi va lansa piesa ’’ My lover boy’’ compusa de Adi Cristescu .

Tot in cadrul acestui eveniment vor avea loc si concerte de muzica 

Staful organizatorilor este compus din Antoanela Lazarus, President & Ceo, Luis Lazarus – Coordonator echipa,  Luisa Buzescu- Manager Project, Victor Gazdaru- Sales Manager, Catalin Mantescu- Editor Grafica, Co-organizator- Hofigal, prin Conferentiar Daniela Raiciu.

Mentionam ca deschiderea oficiala pentru presa va avea loc joi 28 iunie 2012, orele 11.00, iar pentru publicul larg accesul se va face incepand cu orele 12.00, ale aceleiasi zile.

 

BANNER apc hofigal bold

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.