Exercise One lanseaza In Cars We Rust


Cu toate acestea isi vor surprinde sigur publicul cu acest album de debut, pe care l – au intitulat "In Cars We Rust". Atentia celor doi a fost atrasa de pieselemelodice, de instrumentele live si chiar de vocalisti precum Argenis Brito.
Avand suficient material, Exercise One a hotarat sa lanseze acest material, cu 11 piese noi. 

In Cars We Rust tracklisting:

 1. Circeo
 2. 1994
 3. It Is Happening Again
 4. Trapdoor
 5. The Drunken Tinman
 6. Good Kid
 7. No News Today
 8. Sleeper
 9. What You Say
10. Don´t Slip
11. Just Not!

Mobilee va lansa "In Cars We Rust" pe 25 mai 2009.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.