bipolar (::) prezinta Sunny Summer Nights

Flyer bipolar SUNNY SUMMER NIGHTS

bipolar(::) aduce in premiera in Romania 5 DJ straini, in cadrul unui eveniment de mare amploare – Sunny Summer Nights. Arhicunoscutii Tube & Berger, italienii NiCe7 si germanul Stefan Biniak, a carui remix “Read all about it” rasuna in toate radiourile bucurestene, vor incanta publicul roman intr-o noapte insorita de vara.

Party-ul Sunny Summer Nights este programat pentru 19 iulie in Complexul Studentesc Tei, incepand la apus si terminandu-se cu un after la piscina.

Adusi in premiera in Romania, Tube & Berger au facut furori in industria deep house in ultimii ani cu productii precum “Free Tribe”, “Imprint of Pleasure”, “Lovebreak” sau “Soulgood”. Sub propriul label, Kittball Records, germanii si-au lansat in 2012 si primul album, “Introluction”.

Duo-ul italian NiCe7, la randul lor au avut nenumarate aparitii alaturi de Tube & Berger, atat sub lumina reflectoarelor, cat si cu remix-uri precum “Surfin”. Italienii Nicola Daniele si Cesare Marocco sunt totodata castigatorii Beatport Music Awards 2012, cu nenumarate release-uri sub label-uri precum Defected, Noir Music sau Toolroom. Printre cele mai cunoscute productii se numara “Space Needle”, “Time to get Physical”, “Back to 90”, “It’s Yours” sau “Geiri”. Remix-urile NiCe7 au fost totodata preluate in repetate randuri de artisti precum Marco Carola sau Jamie Jones.

Nu in ultimul rand, germanul Stefan Biniak, in prezent pe val in Romania cu remix-ul “Read all about it”, va complete line-up-ul de artisti straini adusi in premiera pe 19 iulie.

Evenimentul, ce va avea loc in Complexul Studentesc Tei (in incinta Barletto Summer Club), va incepe la apus, orele 21:00, cu un line-up romanesc compus din artisti precum Optick, Gully, Azteca sau Razvan Dinescu. Party-ul se va termina cu multa voie buna, cu un after la piscina, unde petrecaretii vor fi incantati sub lumina primelor raze de soare.

Are you in or out? https://www.facebook.com/events/467806366626813

Flyer bipolar SUNNY SUMMER NIGHTS

 

Despre bipolar (::):

bipolar (::) este un nou concept nightlife pe piata din Romania, pornind la drum ca un brand de evenimente. Nascut din pasiunea pentru muzica, bipolar (::) este un proiect ambitios, initiat intre prieteni dornici sa-si lase amprenta pe scena de muzica electronica din Romania.

Evenimente anterioare:

bipolar pres. THE BIG BANG w/ Pagal, Adrian Eftimie, Razvan Dinescu, Azteca @ Club Midi

bipolar pres. Adrian Eftimie’s Bday Bash w/ Sebo K, Adrian Eftimie, Razvan Dinescu, Azteca @ Kristal Glam

bipolar & Double Damage pres. REBELLION – ROOFTOP RAVE w/ jozif, Pagal, Kool, Dubsons, Nu Zau, zece, Alin Stoica, Manole @ SUN SENSATIONS rooftop plaza

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.