Connect
To Top

Erika Eleniak îmbrăcată de Andreea Dogaru

photo 1

Actrița americană Erika Eleniak, cunoscută pentru rolurile din “Baywatch” și “E.T.”, a fost weekend-ul trecut în România, la invitația Luxury Events (Oana Irimia și Flavia Covaciu), unde a participat la mai multe evenimente. Vedeta de la Hollywood a făcut parte și din juriul concursului Miss Baywatch, eveniment ce a inclus și o prezentare de modă a Andreei Dogaru, cel mai bine cotat designer român la Bucharest Fashion Week 2013.

Erika s-a arătat foarte impresionată de creațiile tinerei designere, ba chiar a ales trei dintre ținutele colecției “Hera by Andreea Dogaru”, pe care le va purta la următoarele apariții de la Hollywood: “Sunt foarte impresionată de eleganța din România, iar creațiile Andreei Dogaru nu fac excepție. Sunt exact pe gustul meu și tocmai de aceea am ales câteva pe care le voi purta la Hollywood”.

“Mă simt onorată și nu-mi vine să cred că o celebritate precum Erika Eleniak va purta ținutele mele. Am vorbit cu ea și mi se pare o femeie extraordinară, care emană multă energie și care inspiră putere”, a declarat Andreea Dogaru.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Disqus Comments ...