Connect
To Top

Eric Prydz a lansat un bootleg pentru Breath – Prodigy

Eric Prydz   Eric Prydz a incercat o experienta noua, duminica trecuta in clubul Eden, unde a fost invitatul lui Pete Tong in cadrul rezidentei "Wonderland"…e vorba de un bootleg pentru Prodigy – "Breath".


   Daca acest lucru a insemnat respect pentru varianta originala sau daca a fost o tentativa de vandalizare a acelui sound…voi decideti….

 

 

                                         video: Eric Prydz plays a bootleg of Prodigy "Breathe"

{youtube}d9sOBf6zABw{/youtube}

London Ambulance   Daca exista cineva care are dreptul  sa experimenteze un "old classic" intr-un sound dance..acesta este Eric Prydz.
   Remix-ul sau ("Proper Education") pentru uriasul succes Pink Floyd – "Another Brick In The Wall", a insemnat si o premiera; a fost pentru prima data cand Pink Floyd a acordat, unui alt artist, permisiunea de a folosi un sample dintr-o piesa de-a lor.
   Veteranii Pink Floyd au vandut peste 20 de milioane de albume in intreaga lume, iar Prydz s-a comportat pe masura – a fost nominalizat la Premiile Grammy 2008, la categoria – Best Remixed Recording. In cele mai multe situatii, remixer – ul foloseste un sample dintr-o productie clasica si schimba restul…se ajunge la "a non – related production".
   Nu acest lucru s-a intamplat in nici unul dintre aceste remix-uri – "Breath" sau "Proper Education"; ambele au primit reactii pozitive in intreaga lume.

                                                      video: The Prodigy – "Breathe"

http://youtu.be/VymqFCxV2Gw

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.