Connect
To Top

We felt the beat … the Electronic Beat(s)!

Pe final de săptămână, numai bine pentru orice devorator de muzică care se respectă, Telekom România a dat lansat la apă platforma de muzică electronică – Electronic Beats în clubul Control din capitală.

Luminat din aproape toate colțurile în binecunoscuta culoare magenta, clubul a amintit la tot pasul de ce ne aflăm de fapt și de drept acolo – pentru o experiență muzicală de neegalat, pe care să o împărțim cu toți ce au răspuns prezent invitației de vineri 13 și sâmbătă 14 aprilie.

Sub deja clasicul slogan „Experiențe împreună”, iubitorii de muzică s-au strans cu mic, cu mare (sau mai bine zis cu mare, având în vedere că evenimentul a fost sold-out în ambele zile) pentru a îi vedea pe Modeselektor, Nightmares on Wax, Golan, Otherside, Yelllow, Temple Invisible și mulți alții.

Ziua de vineri a debutat cu câteva proiecții de filme documentare despre DJi (The Man from Mo’Wax), totul culminând cu scena luată cu asalt de către:  Alt-Om, Otherside, Nightmares on Wax. Finalul a aparținut celor de la Yellow.

Organizatorii ne-au delectat în prima zi de weekend cu un târg de vinuluri ce a avut loc chiar în curtea clubului Control, selecția de muzică mulțumind cam toate gusturile: de la rock, la techno, de la colinde, la muzică ușoară made in Romania.

Pe înserat ne-am strâns cât mai aproape de scenă unde Călin, urmat de Temple Invisible, GOLAN și Modeselektor DJ SET aveau să ne ofere entertainment-ul de rigoare.

Telekom Electronic Beats party

GOLAN

Publicată de Radio DEEA pe 15 Aprilie 2018

Impecabil organizat, Telekom Electronic Beats promite parteneriate cu marile festivaluri din România, mult content de calitate și evenimente cât mai diverse, ceea ce ne-a fost dat să vedem/ascultăm și experimentăm în cele două zile, fiind doar un teaser pentru ce va urma.

Enjoy the good vibes! 🙂

Photos credit: Năluca

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.