Electronic Beats s-a lansat oficial în România

12 aprilie, București, Club Control

Telekom Electronic Beats s-a lansat oficial pe piața din România, în zilele ce urmează organizatorii urmând să ofere publicului iubitor de muzică (dar cu precădere celui amator de muzică electronică) un adevărat festin ce va avea loc în același Club Control pe data de 13 și 14 aprilie.

Electronic Beats a debarcat în țara noastră după ce și-a sărbătorit majoratul în Germania, locul unde, de altfel, a început totul.

Telekom își dorește ca prin intermediul Electronic Beats să continue conceptul#Netliberare (sustinut de platforma comercială cu același nume), practic cea mai recentă ofertă fiind dezvoltată în sinergie cu lansarea Telekom Electronic Beats.

Prin intermediul bonusului de trafic de date de mobil 4G nelimitat, atât pentru clienții pre-paid, cât și pentru abonați, platforma Telekom Electonic Beats are ca scop principal să devină parte integrantă a vieții cotidiene și culturale a iubitorilor de muzică electronică, facilitandu-le accesul la informații, dar și la noi oportunități de divertisment.

În cadrul conferinței de presă, organizatorii precum și reprezentanții Telekom și Telekom România, au vorbit despre planurile de dezvoltare a platformei online prin care vor promova atât muzica made in Romania, cât și pe cea din afară, oferindu-se drepturi egale artiștilor, dar și artistelor.

Proiectul Telekom Electronic Beats promite experiențe fabuloase, unice și care să rezoneze cu publicul-țintă (generatia millenians) și nu numai.

Efervescent, plin de culoare și de curaj, Telekom Electronic Beats răspunde unei nevoi acerbe de muzică electronică, content de calitate, precum și evenimente organizate by the book.

The story will unfold in front of our eyes … JOIN US!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.