Connect
To Top

Dominique Leguern este noul presedinte al IRF Advisory Board

 

Dominique Leguern - Dominique Leguern presedinte IRF Advisory BoardOrganizatorii Festivalului International de Radio, Darryl von Daniken & Miguel Alvarez, au anuntat numirea in functia de presedinte al Advisory Board a Dominique Leguern. Ea va ocupa aceasta pozitie pe o perioada de doi ani. 

International Radio Festival este un eveniment anual in care se sarbatoreste radio-ul cu tot ceea ce el presupune. Anul acesta evenimentul va avea loc in perioada 13-16 septembrie 2012 in Zurich, cu o aparitie speciala in perioada desfasurarii Jocurilor Olimpice din Londra. 

Leguern  este o figura respectat in industria muzicala internationala, fiind una dintre personalitatile care a condus, timp de 12 ani, cel mai mare eveniment din muzica, MIDEM.

Leguern si-a inceput cariera la EMI, divizia din Franta, unde a ocupat functia de Press Director, promovand artisti precum Pink Floyd sau Stevie Wonder, dupa care s-a ocupat de zona de Music Publishing.

A fost co-fondator a Virgin Records France, o subsidiara a Richard Branson, unde a promovat nume mari din muzica: Peter Gabriel, Lenny Kravitz, Alain Souchon, Etienne Daho, Mano Negra si Rita Mitsouko. A ocupat acest job timp de 11 ani.

Leguern este si producator pentru postul national TV France si pentru Channel M6.

Dominique Leguern a fost recompensata cu doua premii “Chevalier  and Officier dans l’Ordre des Arts et des Lettres” (“Knight of the Order of Arts and Letters”), premii oferite de Ministerul Culturii din Franta.

Fondat in 2010, International Radio Festival Zurich (IRF) este primul si singurul festival international de radio, unde este celebrata lumea muzicii de la radio. 

 

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Disqus Comments ...