DJ Hell revine cu Eleven


Nici unul dintre acestia nu apare pe acest volum, dar Gigolo pare pregatit sa ofere noi surprize. Prima ar fi versiunea instrumentala a lui Herman Schwartz, pentru piesa solistei Amy Winehouse "Back To Black", dar si piese noi de la Lopazz, DJ Pierre, Motor si Abe Duque.
Toate productiile sunt selectate de proprietarul International Deejay Gigolo Records, DJ Hell.


01. DJ Pierre – I’ve Lost Control (WildPiTcHMix)
02. Peter Kruder – Visions Ltd
03. I.B.M. – Kill Bill (BMG Edit)
04. Opiates – Candy Coated Crime
05. G.rizo – Boys Medley featuring DJ Glow & Donovan
06. Hell – The Disaster (CD Eleven edit)
07. Joel Alter – Snake Eyes
08. The Model – Newly Found Voids
09. Motor – Jacked Up
10. Richard Bartz – Voyager
11. Acid Junkies – Chica Sexy
12. Captain Commodore – Express
13. Seelenluft – You Can Dance

01. Actor One – Popcorn
02. Marascia – Leggy
03. Fetische &Me – Discotecktonic
04. Snuff Crew – DJ Into Space
05. Herman Schwartz – Back 2 Black
06. Abe Duque – Life Is Sooo Good To Me
07. Lopazz – What Should I Do? (feat. Deafny Moon)
08. Bennie A – X3
09. Heib – Jackpot
10. Joe Le Bone – Tanssiakos 07
11. Phobia – Phobia (Hells CD Eleven edit)

International Deejay Gigolo Records va lansa "CD Eleven: Presented by DJ Hell" in martie 2009.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.