Data Records lanseaza “The Others”

bun.jpg

     Acum, insa, "The Others" se apropie de un statut ravnit de mai toate productiile – "anthem status"…da, da , da, e vorba de statutul de "imn" de club.Cand a fost prezentata in Marea Britanie, a fost primita ca un excelent sound de club, dar si ca un track cu potential comercial.

     Imediat dupa, "specialistii radio" au inclus-o in programele lor. A fost cantata de Pete Tong, Eddie Halliwell, Chris Lake [ in cadrul Essential Mix la BBCR1], Sarah Main [ la Galaxy FM] si de Huggy [ pe XFM].Toate aceste lucruri au ajutat piesa sa se ridica pana la momentul in care a devenit – "big tune".

   images.jpg                                                   Portofoliul de remix-uri al lui TV ROCK este binecunoscut comunitatii dance.A facut magie pentru Sander Kleinenberg, Tom Novy, Supermode, Freemasons, Michael Grey, Fedde Le Grand, Dirty South, Paul Harris, MYNC Project…and many more…..


imagesduk.jpg          Revenind la acest versus, Dukes Of Windsor vine cu un vocal fantastic, creand energie, oriunde ar canta.Varianta "Original Mix",  are deja remix-uri semnate Streetlife DJs, Kam Danny, Laidback Luke.
   Toate aceste argumente au fost suficiente pentru label-ul Data, care va lansa oficial piesa in varianta 12", pe 12 noiembrie in Marea Britanie, iar varianta digitala pe 24 noiembrie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.