Dan Curtin lanseaza un album nou cu Mobilee

Lifeblood by Dan Curtin - album cover

"Lifeblood" este cel de – al 9 – lea album din cariera si primul pe care o sa-l lanseze cu Mobilee Records. Pentru acest an, Dan Curtin va debuta intr – o noua rezidenta in Berlin.

Lifeblood tracklisting:

 1. Free
 2. Invisible Man in Drag
 3. Mirrors Reflecting (Two Way Mix)
 4. I See Light
 5. Other (Lost In You Mix)
 6. Two Tickets to Paris
 7. Blood
 8. Blast feat. Marcellis Wyatt
 9. Schlafwagen feat. Habida
10. Hidden
11. Perfect Affair
12. Mr. Bean Do an E
13. You Get What You Need
14. Overlook
15. Can’t Say No feat. Blacknile
16. Breath

Mobilee Records va lansa albumul lui Dan Curtin intitulat "Lifeblood" pe 15 aprilie 2010.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.