Cum poti castiga bani de pe urma casei tale, fara sa o vinzi sau sa o inchiriezi

Un cuplu de britanici a descoperit o metoda inedita prin care castiga bani cu propria locuinta traind frumos si facand ce le place.

1-fotografi belle si nick proprietari casa veche sec 17 renovata.Dar hai sa vezi cum.

In cazul Bellei si a lui Nick balanta a inclinat spre a doua varianta, lasand in urma unul dintre cele mai frumoase orase europene, pentru a se refugia intr-o zona rurala, situata la putin peste 80 km de capitala Marii Britanii, unde si-au cumparat o proprietate pe care au transformat-o intr-un mic paradis rustic, ravnit, mai in taina, mai pe sleau, de multi oraseni.

Casa din caramida construita in secolul 17 a fost cumparata de Nick si Bella care erau in cautarea unei resedinte permanente la tara, unde sa traiasca in liniste, alaturi de cei doi copii ai lor. Si pentru ca ambii soti sunt fotografi de meserie, au intrezarit potentialul artistic al proprietatii inca din clipa in care au vazut peisajul rustic oferit de casa veche inconjurata de gradini, fanete cu flori de camp multicolore si paduri bogate. Adevarul este ca stiau deja ca o proprietate atent ingrijita si decorata frumos poate deveni nu doar un camin placut si confortabil pentru o familie, ci si o permanenta sursa de venit; redactiile revistelor si producatorii de filme si emisiuni tv fiind mereu in cautare de decoruri rustice autentice pentru realizarea diverselor pictoriale, reportaje, videoclipuri si filme.

Si uite asa, Nick si Bella au cumparat proprietatea de aproximativ 24.000 metri patrati denumita Walnuts Farm, adica Ferma cu Nuci, care le-a schimbat radical viata. Desigur ca din clipa in care au cumparat-o si pana in momentul in care au putut sa o ofere in calitate de decor pentru diverse publicatii a fost cale lunga, timp in care au…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2014/07/cum-poti-castiga-bani-de-pe-urma-casei-tale-fara-sa-o-vinzi-sau-sa-o-inchiriezi/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.