Cum maresti vizual un spatiu mic – 5 trucuri cu efect decorativ

Din cand in cand, revin la un subiect care ne macina pe multi dintre noi: cum amenajezi un spatiu mic astfel incat sa para cat mai putin inghesuit si frumos in acelasi timp?

3-mobilier transparent decor living de mici dimensiuniAstazi voi relua aceasta tema si iti voi prezenta 5 trucuri de amenajare care te pot ajuta sa „trisezi” vizual, creand iluzia ca un spatiu relativ mic sau chiar foarte mic este confortabil, placut si chiar destul de incapator.

Nisa din perete – un spatiu care iti poate fi mai mult decat util

Dupa ce ca nu abunda in metri patrati, multe dintre locuintele de mici dimensiuni sunt prevazute cu o serie de nise sau cu spatii atipice care par a fi menite sa le puna bete in roate proprietarilor in decursul lucrarilor de amenajare a caminului. Un prim impuls ii indeamna pe proprietarii descumpaniti sa caute solutii de desfiintare sau mascare a respectivelor nise. Dar daca ar fi puse in valoare aceste goluri sau adancituri din perete ar putea duce la o foarte interesanta transformare a decorului.

Multifunctionalitate – un cuvant magic

Da, in cazul acestor spatii “multifunctionalitatea” chiar este un cuvant magic si care te poate scoate din impas. Daca vorbim despre un dormitor mic, un pat de mijloc poate fi inlocuit cu o canapea extensibila, iar daca ne gandim la…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2015/12/cum-maresti-vizual-un-spatiu-mic-5-trucuri-cu-efect-decorativ/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.