Cum iti poti face o casa ieftina dar spectaculoasa in doar 8 saptamani

In doar opt saptamani, un container industrial vechi poate fi transformat intr-o spectaculoasa casa moderna si ergonomica, ideala pentru terenurile mici din mediul urban.

terasa lemn casuta vacanta containere

 

Un astfel de proiect denumit Casa Cubica a fost dezvoltat de arhitectii Arturo si Mauricio Lecaro si Carlos Salvany in Costa Rica. Un container industrial cu suprafata de doar 24 metri patrati a fost transformat intr-o casuta de vacanta ce poate gazdui pana la patru persoane simultan, gratie ideilor ingenioase folosite in amenajarea si decorarea ei.

 

 

 

dormitor transformat in loc de luat masa casa mica containerIn spatiul mic din interiorul containerului au fost inglobate cu iscusinta o baie, o bucatarie si un living ce printr-o simpla miscare se transforma in dormitor, datorita patului rabatabil ascuns intr-un panou din perete. Una dintre extremitatile containerului a fost extinsa permitand astfel amenajarea a inca doua locuri de dormit in paturi suprapuse.

Baia minuscula este prevazuta cu toate elementele necesare: un vas wc, un lavoar si o cabina de dus. Fata in fata cu toaleta, izolata discret de restul baii, arhitectii au reusit sa integreze si o masina de spalat haine.

Articol integral la:
http://www.casadex.ro/2013/11/cum-iti-poti-face-o-casa-ieftina-in-doar-8-saptamani-17-imagini/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.