Cum iti decorezi casa in functie de personalitate – IDEI

Psihologii sustin ca alegerea stilului de amenajare a casei nu este deloc intamplatoare, personalitatea fiind cea care iti indica decorul potrivit.

1-idei amenajare dormitor vintage boho chic Nu intamplator fiecare dintre noi se simte mai bine in interioarele in care predomina o anumita paleta cromatica, iar mobilierul si accesoriile apartin unui anumit stil.

Daca simti ca nu rezonezi prea bine cu decorul din casa ta, este posibil ca stilul de amenajare ales sa nu corespunda intocmai personalitatii tale. Articolul de astazi te va ajuta sa afli ce schimbari de stil iti vor satisface personalitatea.

Cum iti decorezi casa daca esti o fire boema:

Oamenii cu personalitate boema sunt, de obicei, firi artistice si creative, care se simt bine cand sunt inconjurati de piese de mobilier, decoratiuni si accesorii care le stimuleaza latura creativa, desi nu provin din acelasi stil.

Daca te regasesti in descrierea de mai sus, ar trebui sa te orientezi spre stilul boho-chic care permite imbinarea elementelor provenite din stiluri si culturi diferite, dar sa te axezi pe alegerea elementelor…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2014/07/cum-iti-decorezi-casa-in-functie-de-personalitate-idei-imagini/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.