Cristian Comeaga, debut regizoral cu o comedie “tzaka”, “La bani, la cap, la oase”

La bani, la cap, la oase

La bani, la cap, la oaseDupa succesul inregistrat cu filmele “Asfalt Tango”, “Filantropica”, “Tache” si drama epica “Restul e Tacere”, producatorul Cristian Comeaga trece din nou in spatele camerelor de filmat numai ca de data aceasta ca si regizor.

Alaturi de Ovidiu Niculescu, Zane Jarcu si Gratiela Teoharie, care joaca in rolurile principale, si de o intreaga echipa de profesionisti, printre care Gabriel Kosuth, director imagine si Carmen Dima, scenografie, producatorul Cristian Comeaga regizeaza primul sau film, “La bani, la cap, la oase”.

Cel mai nou proiect din portofoliul Domino Film urmeaza sa fie lansat in cinematografele din intreaga tara in 18 Martie 2011. Filmul este o comedie politista, in stilul celor britanice, contemporane, cu un umor foarte aproape de cel englezesc, savuros.

Personajele sunt colorate si dinamice, o paleta larga de tipologii contemporane, de la masculi feroce, la banditi cu suflet, tantalai simpatici si escroace seducatoare.

Umorul debordant al replicilor si al situatiilor insoteste o intriga bazata pe absurd si rasturnari de situatie surprinzatoare, tonul relatarii fiind unul zeflemitor.

Doi recuperatori, unul roman si celalalt basarabean, sunt implicati fara voie in jefuirea unei masini bancare.

Fara a sti una de cealalta, mai multe persoane planuiesc concomitent un acelasi jaf: un rus, traficant de arme ascuns sub identitatea unui om de afaceri, un albanez, capul unei retele care se ocupa de droguri, o tanara functionara bancara ce cauta un mod destept pentru a-si plati datoriile si, peste toti, o mare escroaca ce trage sforile din ascunzatoarea pe care si-a creat-o intr-o manastire.

Doi recuperatori, unul roman si celalalt basarabean, sunt implicati fara voie in jefuirea unei masini bancare.

Prea de treaba pentru meseria pe care o practica, “Harpon” si “Baptistu”, doi recuperatori, unul roman si celalalt basarabean, sunt implicati fara voie in acest jaf si ajung sa fie folositi de fiecare din raufacatori. Totul pana in momentul cand pun la cale propriul plan si hotarasc sa “recupereze” banii bancii chiar in folosul lor.

Pentru a reusi, sunt nevoiti sa apeleze la ajutorul unuia dintre concurenti, formand astfel un parteneriat surprinzator cu: indrazneata si atragatoarea   functionara bancara.

In final, in cu totul alt mod decat au planuit initial, fata si cei doi barbati dau lovitura punand bazele a ceea ce ar putea fi pe viitor un trio redutabil.

Pe pagina oficiala a filmului, http://www.facebook.com/LaBaniLaCapLaOase/ puteti gasi mai multe informatii legate de film, actori, trailer, poze,  interviuri dar si concursuri cu premii ce constau in DVD-uri cu filmul “Filantropica”, invitatii la film si un premiu surpriza pentru toti cei care vor viziona filmul incepand cu data de 18 Martie in conematografe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.