Creațiile Ralitza Tailoring prezente la o nouă ediție Club Dandy la Monaco

Ralitza Tailoring, membrii ai grupului informal ”Club Dandy Italia”, participă la o nouă ediție organizată la Monaco. Este vorba despre evenimentul ”Întâlnirea artizanilor cu excelența”, ce va avea loc la restaurantul L ‘Aurore din Monaco, la 25-26 mai, 2018. Ralitza Tailoring va participa alături de zece creatori italieni consacrați, unde se vor prezenta idei, proiecte și creații, toate inspirate de zidurile vechi de la LaRocca, adiacente Castelo del Reali. Creatoarea Marieta Kojanov și Dan Govella, se vor afla câteva zile alături de creatorii și membrii Clubului italian.

”Este a doua întâlnire a Clubului Dandy Italia, după ce asociația s-a lansat în ianuarie la Florența, înaintea Pitti Uomo 93, la Grand Hotel Baglioni. De această dată, ne vedem la Monaco, unde vom prezenta cele mai noi creații. Clubul a devenit o nouă familie pentru noi, una în care moda și stilul sunt bine înțelese de membrii clubului, cu toții niște profesioniști în acest domeniu. În plus, apartenența în acest Club ne-a adus o expunere mai mare la nivel internațional, acolo unde accesoriile noastre sunt foarte apreciate”, spune creatoarea Marieta Kojanov.

Club Dandy Italia o asociație informală de modă, dedicată bărbaților și femeilor din industrie. Grupul s-a lansat în ianuarie 2018, la Florența. Fondatorii Club Dandy Italia sunt Angelo Stante, în calitate de președinte, și Mikelangelo Terrakone, ca vicepreședinte. Din Club Dandy Italia fac parte creatori și iubitori de modă din mai multe țări.

Despre Ralitza Tailoring

Fondat în 2013, de Marieta Kojanov și Dan Govella, Atelierul Ralitza a început ca o mică afacere de familie cu dorința de a aduce ceva unic pe piața accesoriilor de manufactură pentru bărbați și femei. Ralitza este un brand 100% românesc de accesorii pentru femei și bărbați, realizate la comandă.

Modele precum Flat Cap, Flat Cap Protection, Country Flat, Komitka Kapa, Patchwork, Gavroche, Newsboy, Bakerboys, Greekfish sau Fisherman, Driver Cap, Bikerboy, Police NYPD Cap, Caschetă Police, Country Flat, Deerstalker Sherlock Holmes, Bucket Hat, Pălărie Pădurar, Pălarie Vânător Alpin, Riding, Sport Caps, Chipiu, Bonetă, Basc, Basc 8 clini, Tocă sau Voalete sunt re-create și personalizate de Marieta Kojanov.

Colecțiile Ralitza Tailoring pot fi găsite pe site-ul www.ralitza.ro sau pe pagina de Facebook Ralitza Tailoring.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.