Costel Gâlcă, prezentat oficial ca antrenor al Stelei

Galca Gâlcă va avea un contract pe o perioadă de doi ani, obiectivele sale fiind câștigarea campionatului și calificarea în UEFA Champions League, precum și un parcurs cât mai bun în Cupa României și Cupa Ligii, a precizat Valeriu Argăseală, președintele clubului din Ghencea.

”Azi este ziua în care un nou antrenor va începe activitatea, în locul vechiului antrenor Laurențiu Reghecampf. Din acest an o să fie mai greu, intră în discuție și Cupa Ligii, dar lotul nostru este în așa fel construit, încât putem juca în toate cele patru competiții. Îi spun succes, este stelist, este un jucător care știe ce înseamnă Steaua”, a spus Valeriu Argăseală.

”Mulțumesc clubului Steaua București, domnului Becali, tuturor celor care sunt alături de mine. O să fac Steaua să strălucească. Prin munca mea vreau să duc Steaua acolo unde a fost în ultimii ani. Munca lui Laurențiu Reghecampf a fost foarte bună. O să încerc să iau informații chiar de la el. Este foarte importantă comunicarea”, a spus la rândul său Costel Gâlcă.

Întrebat cu ce sentimente a revenit în Ghencea, Costel Gâlcă a spus: ”Am revenit cu mari emoții la Stadionul Steaua, cu nostalgii, cu amintiri frumoase. O să îmi împart timpul între familie și clubul Steaua. Orice antrenor dorește să facă performanță cu această echipă, simbol al României, prin rezultatele avute de-a lungul anilor”, scrie Agerpres.

Fostul internațional și-a prezentat și staff-ul tehnic cu care va colabora:”Îl am ca secund pe Dumitru Uzunea, Julian Jimenez este preparator fizic, alături de Ciprian Prună, iar Ștefan Preda va fi antrenor cu portarii. O să mai avem și un analist, Gabi Dumitru”.

Despre diferența dintre un jucător și un antrenor la Steaua București, Costel Gâlcă a spus: ”Este mult mai mare responsabilitatea pentru un antrenor. El trebuie să se gândească pentru toți”.

Întrebat dacă vor mai veni și alți jucători la Steaua, Valeriu Argăseală a răspuns: ”Dacă vor pleca unii jucători, vor veni alții, dacă nu vor veni, nu vor pleca. Lotul care este acum este format din fotbaliștii care au făcut performanțe anul trecut”.

Costel Gâlcă și Valeriu Argăseală s-au fotografiat cu un fular al clubului de fotbal Steaua București și au semnat contractul în fața jurnaliștilor, incheie sursa citata stirea.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.