Corina in Concert @ Pantheon Club – Timisoara

Corina la Pantheon Club 23 martie

 

Dupa o pauza de aproape doi ani, Corina revine anul trecut pe piata muzicala cu single-ul No Sleepin’. Piesa, realizata in studiourile HaHaHa Production, se distinge prin sound-ul foarte actual, cu puternice influente synthpop, fiind o muzica reinventata dupa noptii nedormite petrecute la inregistrari.

“Noul meu personaj e punk burlesque. E o femeie proaspata, rebela, usor excentrica, sexy si delicat-incisiva. Adica sunt eu, asa cum n-am fost odata ca niciodata! Sunt eu, mai mare si alaturi de oameni mari, asa cum am visat. Ma bucura mult reintalnirea cu publicul si stiu ca piesa No sleepin’ va fi indragita, fredonata si va fi o invitatie acceptata la dans” – declara artista.

Corina, originara din Satu Mare, Romania este o prezenta vie in muzica pop, dance si R’n’B. Corina a debutat in anul 2004 cu single-ul Noi Doi, lansand pana in prezent nu mai putin de 4 albume. Clipul piesei No sleepin’ filmat si promovat la televiziuni in urma cu 2 luni marcheaza al 9-lea videoclip din cariera artistei.

In anul 2004 a fost lansat albumul sau de debut, “Noi Doi”. Produs de Marius Moga, albumul a beneficiat de un hit single cu acelasi nume. Cel de al doilea album, “Imi place tot” a fost lansat doar jumatate de an mai tarziu si i-a adus alte doua succesuri de Top 10, “Imi place tot” si “Fara tine”. “Face Off”, cel de al treilea album, reprezinta o schimbare majora in stilul artistei, fiind un album pop cu influente drum’n’base, dancehall, reggae, R’n’B, hip hop, house si electro. Cele doua singleuri de succes extrase au fost “Queres una Aventura” si “Overdrive”. Cel mai recent album al sau, “Gimme your Love” (2008) a fost produs si inregistrat in Germania, sub supervizarea lui Tony Cottura.

Ingenua dar sexy, cu o voce plina de personalitate si o imagine contemporana, Corina si-a incantat publicul de-a lungul anilor, lasandu-l in expectativa pentru albumele ce vor urma.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.