Coregraful rus, Andrey Boyko, vine de Moș Nicolae la Moty Dance School

Unul dintre cei mai cunoscuți coregrafi și dansatori de dance hall și afro din Europa, Andrey Boyko, vine pe data de 5 decembrie la Moty Dance pentru a susțineun workshop de dezvoltarea dresat tuturor dansatorilor din România.

smiley si boyko copyAndrey Boyko a susținut peste 300 de ateliere în Rusia, Ucraina, Belarus, Franța, Italia, Spania, Suedia, Polonia, Germania, Austria, Buenos Aires, Los Angeles și New York și s-a remarcat prin colaborările întreprinse cu artiști de renume precum, David Guetta, dj Smash, Armin Van Buren, Paul Van Dyk, John B !
Îndeschiderea dance class-uluisusținut de AndreyBoyko, dansatorii vor avea acces la un dance class susținut de coregraful Moty Dance, Andrei Minea (Smiley)-Dansator Whogonstopus? ,AlexVelea , coregraf Moty Dance.
“ Andrey Boyko a câștigat premiul “Dancehall Teacher’12” în cadrul premiilor Dancehall din Rusia. A câștigat premiul pentru “Russian Male Dancer of the Year”in 2013 în cadrul premiilor Danceja Awards 2013 (Jamaica) șialături de trupa în care dansează, “PullUpCrew”, a câștigat locul I la categoria”Dance Crew of the year”.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.