CM 2014: Franța – Honduras 3-0. Eroul Benzema

FRA-HON Franta a trecut de Honduras cu scorul de 3-0 in al doilea joc al grupei E de la Campionatul Mondial de fotbal, intr-o partida care s-a disputat la Porto Alegre.

Golurile au fost marcate de Benzema, o dubla in minutele 44 (din penalti) si 70 si un autogol al lui Valladares, in minutul 48, dupa o faza in care s-a folosit in premiera tehnologia video de pe linia portii.

Francezii au inceput mai slab si parca emotivi acest joc de debut cu Honduras. Chiar daca cocosii galici au lovit de doua ori bara, jocul nu prea se lega si repriza intai putea foarte usor sa se incheie la egalitate, un 0-0 urat si cu prea putine ocazii de gol.

A venit insa momentul in care Palacios a faultat in careu decisiv, a primit al doilea galben si a fost eliminat. Benzema a marcat fara emotii si francezii mergeau la cabine mult mai linistiti, cu 1-0 pe tabela.

O tabela care s-a modificat la doar doua minute dupa pauza, atunci cand tehnologia video a aparut la rampa. A fost un voleu din cativa metri realizat tot de Benzema, mingea a atins muchia barei din stanga, s-a prelins pe linia portii, l-a atins pe Valladares si a intrat in poarta dupa cum softul avea sa ne-o arate pe VIDEO.

De aici totul a devenit mult mai simplu pentru francezi, care au mai punctat o data pana la final, prin acelasi fatidic Benzema, cu siguranta jucatorul meciului.

Iata si echipele de start:

Franta: Lloris – Debuchy, Varane, Sakho, Evra – Pogba, Cabaye, Matuidi – Griezmann, Benzema, Valbuena.

Honduras: Valladares – Izaguirre, Figueroa, Bernardez, Beckeles – Palacios, Garrido, Espinoza, Chavez – Bengtson, Costly.

Arbitru: Sandro Ricci (Brazilia).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.