Cinci imbunatatiri care cresc pretul casei tale si o transforma intr-una de lux

blank

Dupa cum bine stii, dimensiunea, zona in care este pozitionata, calitatea finisajelor si a mobilierului si proiectul ce a stat la baza constructiei sunt criteriile care stabilesc valoarea unui imobil.

Daca esti pe punctul de a incepe constructia unei case, pe care stii ca e posibil sa vrei sa o vinzi la un moment dat, trebuie sa iei in calcul si adaugarea unor imbunatatiri care ii vor creste valoarea, facand-o mai atragatoare pentru potentialii cumparatori. Cel putin o parte dintre aceste imbunatatiri pot fi adaugate si in decursul lucrarilor de renovare ale unei case vechi.

Hai sa vezi care sunt cele cinci imbunatatiri care iti pot transforma casa intr-un imobil de lux:

2-sala de cinema amenajata acasa1. Sala de cinema

Imagineaza-ti numai cum ar fi sa ai in propria casa o sala de cinema! Investitiile pe care le vei face in amenajarea unei astfel de incaperi vor fi recuperate cu varf si indesat in momentul vanzarii casei, spun specialistii in vanzari imobiliare. Locul ideal pentru un cinema la tine acasa este subsolul sau orice incapere lipsita de lumina naturala. In cazul in care nu ai asa ceva, alege o camera dreptunghiulara (cele de forma patrata distorsioneaza sunetul intr-un mod ciudat), montand sistemul audio si televizorul sau panza pe care vei proiecta filmele pe una dintre laturile scurte ale incaperii.

6-piscina panoramica curte casa moderna2. Un SPA la tine acasa

Amenajarea unui SPA nu este cu mult mai complicata decat amenajarea unei bai ca la carte. Trebuie doar sa te asiguri ca ai suficient spatiu pentru montarea tuturor…

 

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2014/05/cinci-imbunatatiri-care-cresc-pretul-casei-tale-si-o-transforma-intr-una-de-lux/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.