Chelonis R Jones lanseaza noul album Chatterton


Intr-un interviu acordat in urma cu putin timp, s – a speculat faptul ca materialul lui Jones va fi lansat cu Get Physical, dar Marc Romboy proprietarul Systematic, a tinut o conferinta de presa, in care a anuntat lansarea oficiala a albumul "Chatterton" in luna aprilie 2009, primul single de promovare fiind "Rehabilitation".

Chatterton Tracklisting:

 1. Barefoot Through Hell
 2. Tornography
 3. Rehabilitation
 4. The Cockpit
 5. Underdog Anomaly
 6. Pompadour
 7. On the Run
 8. For the Last Time/Psycho Audio Couture
 9. Insects
10. Bathroom Mirror Legend
11. Pompadour/Pre-Mutation
12. Sky Is Sea

In anul 2007 Jones a lucrat impreuna cu Tocadisco la piesa Shrine, care a fost inclusa in compilatia anuala a Ministry Of Sound, The Annual 2007.

video: Tocadisco Ft Chelonis R Jones – "Shrine"


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.