Cel mai asteptat debut din 2010 – Until One – Swedish House Mafia

Until_One_by_Swedish_House_Mafia

Until_One_by_Swedish_House_MafiaSunt 3 la numar si au marcat o dubla reusit, atat in cariera solo, cat si in formula de grup. In 2010 am asistat la o evolutie spectaculoasa a celor trei membri Swedish House Mafia. Axwell, Sebastian Ingrosso si Steve Angello au debutat spectaculos cu o aparitie memorabila in cadrul celui mai mare eveniment din muzica electronica, ULTRA MUSIC, parte a Miami Winter Music Conference.
Au urmat show-uri live in cele mai mari cluburi ale lumii, dar si in cadrul marilor festivaluri: Sensation, Day In The Park, Electri Daisy Carnival.
In tot acest timp, cei trei artisti au semnat un parteneriat exclusivist cu Virgin MUSIC, pentru lansarea albumul de debut, “Until One”. Anul 2010 a fost impresionant pentru Swedish House Mafia.
In cadrul International Music Summit, eveniment organizat in Ibiza de legenda britanica Pete Tong, single – ul “One” a fost considerat unul dintre cele mai mari sucese. Si nu a fost vorba doar de calitatea piesei, ci se de modul in care aceasta a fost promovata, print toiate mijloacele media existente.
In ziua lansarii, 27 aprilie 2010, “One” a intrat in Top Downloads, direct pe locul 1, acest lucru s – a petrecut la cateva ore dupa lansarea oficiala. A fost pentru prima data in istoria acestui proiect cand au reusit o astfel de performanta la nivel de grup.
Cu o saptamana inaintea lansarii, “One” a fost difuzata in cadrul “Essential Selection”, emisiunea lui Pete Tong, in cadrul rubricii “First Play”.
Dupa acest moment al lansarii, lucrurile au evoluat spectaculos, a fost pusa la punct o adevarata campanie de promovare pe Facebook, MySpace, YouTube, Twitter, toate retelele importante de socializare.

video: Swedish House Mafia – “One” (Instrumental Version)

http://youtu.be/Q1EOGzzLy8U

In vara acestui an a fost semnat si parteneriatul cu Virgin, care a debutat cu lansarea versiunii vocale “One (Your Name)”, un featuring cu Pharell. Dupa varianta single a fost lansat si videoclipul oficial al piesei.

video: Swedish House Mafia feat Pharell – “One (Your Name)”

Dupa acest prim single, a urmat o alta colaborare cu britanicul hip hop Tinie Tempah. “Miami 2 Ibiza” a fost lansat oficial pe 18 octombrie. Zane Lowe de la postul BBC Radio 1 a inclus noul single in emisiunea sa radio la sectiunea “Hottest Record in the World”.
A urmat si lansarea videoclipului oficial.

Pe albumul de debut a fost inclus si succesul din anul 2009, “Leave The World behind”, o piesa lansata oficial in cadrul Miami Winter Music Conference, la care au colaborat cu artistul de origine suedeza Laidback Luke si cu solista canadiana Deborah Cox.

video: Swedish House Mafia & Laidback Luke feat. Deborah Cox – “leave The World Behind”

http://youtu.be/_HMP36Jb0EM

Albumul “Until One” este o colectie a celor mai cunoscute productii house realizate de Axwell, Sebastian Ingrosso si Steve Angello. Lansarea oficiala va avea loc pe 22 octombrie 2010 cu Virgin Records. In luna noiembrie Swedish House Mafia va prezewnta si un documentar pe DVD, intitulat “Take One”, regizat de Christian Larson, care a mai colaborat cu Lady Gaga & Jennifer Lopez.

Ā 

Until One – tracklisting:

1. Swedish House Mafia vs. Tinie Tempah – Miami 2 Ibiza (AlbumĀ Ā Ā Ā Ā Ā Ā  Version)
2. Swedish House Mafia – Miami 2 Ibiza (Instrumental)
3. Sander van Doorn – Reach Out – The Source feat. Candi Staton –Ā Ā Ā Ā  You Got The Love (Acapella)
4. Axwell, Sebastian Ingrosso, Steve Angello & Laidback LukeĀ Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā  feat. Deborah Cox – Leave The World Behind
5. Axwell – Nothing But Love (Remode)
6. Steve Angello & AN21 – Valodja
7. TV Rock – In The Air (Axwell remix)
8. Sebastian Ingrosso – Kidsos – Justice vs Simian – We Are YourĀ Ā Ā Ā Ā  Friends (Acapella)
9. Prok & Fitch pres. Nanchang Nancy – Walk With Me (Axwell &Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā  Daddy’s Groove Remix)
10. Steve Angello – Tivoli – Empire Of The Sun Walking On A DreamĀ Ā Ā Ā Ā  (Acapella)
11. Benny Benassi presents The Biz – Satisfaction
12. Steve Angello & Laidback Luke feat. Robin S – Show Me Love
13. Steve Angello – Knas
14. Sebastian Ingrosso & Dirty South – Meich – Coldplay Clocks
15. David Guetta feat. Sebastian Ingrosso, Dirty South & JulieĀ Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā  McKnight – How Soon Is Now (Main Mix)
16. AN21 & Max Vangelli – Swedish Beauty – Louie Vega & JayĀ Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā  Sinister Sealee starring Julie McKnight Diamond LifeĀ Ā Ā Ā Ā Ā Ā Ā  (Acapella)
17. Supermode – Tell Me Why
18. Adrian Lux – Teenage Crime (Axwell & Henrik B Remode)
19. Steve Angello – Monday
20. Miike Snow – Sylvia (Sebastian Ingrosso & Dirty South Remix)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.