Casa pe care o comanzi la pachet si ti-o asamblezi singur la doar 25.000 USD

Pentru suma de 25.000 USD poti comanda, la pachet, o casa tocmai din Canada. O compania canadiana comercializeaza case prefabricate, usor de asamblat in doar cateva zile, in baza instructiunilor din pachet.

casa prefabricata 9 metri patrati - modelCasa prefabricata este un exemplu de impartire ergonomica a spatiului. Modelul de baza, cu laturile de doar 3 metri lungime, este prevazut cu un living, o bucatarie, o baie si un dormitor amenajat la etaj.  Zona de zi de la parterul micro casei dispune de suficient spatiu pentru a fi mobilata cu o canapea pe care te poti relaxa in fata televizorului. In continuarea livingului este proiectata bucataria, prevazuta cu dulapuri pentru depozitarea vaselor de gatit.

 

dormitor etaj mansardat casa modulara prefabricataPentru a economisi putinul spatiu al casei cu amprenta de doar 9 metri patrati, treptele de acces la etaj, unde se afla un dormitor dotat cu un pat matrimonial si spatiu pentru integrarea unui dulap de haine, se desfasoara chiar deasupra mobilierului de bucatarie.

 

Articol integral :
http://www.casadex.ro/2013/11/casa-pe-care-o-comanzi-la-pachet-si-ti-o-asamblezi-singur-la-doar-25-000-usd/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.