Casa pe care o asamblezi cu o surubelnita in mai putin de doua ore

Daca abilitatile tale de mesterit se limiteaza la folosirea unei surubelnite, aceasta este casa pe care cu siguranta o poti construi si tu in doar cateva ore.

casa modulara prefabricata usor de asamblatIn 2009, la insistentele fiicei sale de a merge intr-o excursie cu cortul, americanul Lawrence Drake a gasit solutia unui adapost mai sigur pentru campare, alaturi de un copil, inventand o rulota compacta, usor de asamblat.

In scurt timp, a realizat potentialul materialelor usoare folosite in constructia rulotei si a investit in productia in serie a panourilor Teal, concepute de aceasta data pentru constructia caselor modulare prefabricate.

Pentru asamblarea unei case din panouri Teal ai nevoie doar de o surubelnita cu cap in forma de cruce. Cea mai mica versiune a casei modulare prefabricate se asambleaza in doar 90 de minute, spune inventatorul panourilor, ce pot fi folosite si in constructia casutelor de gradina, a casutelor de joaca pentru copii, a casutelor de vacanta sau in constructia adaposturilor temporare de urgenta in zonele afectate de dezastre naturale. E important de mentionat faptul ca aceste constructii pot fi locuite doar in sezonul cald, nefiind dotate cu niciun fel de sistem de incalzire.

In functie de destinatia pe care o va avea constructia prefabricata, panourile pot fi simple sau prevazute cu un strat termoizolator din spuma poliuretanica si cu ferestre. Pretul unui panou modular se incadreaza intre 175 si 200 USD. Dimensiunile unei astfel de constructii pot varia, in functie de necesitatile fiecarui client.

Articol integral la:
http://www.casadex.ro/2014/02/casa-pe-care-o-asamblezi-cu-o-surubelnita-in-mai-putin-de-doua-ore-video/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.