Casa compacta ecologica de 44 mp – posibila solutie pentru rezolvarea crizei locuintelor

Intr-o lume in care auzim tot mai des expresia “criza locuintelor”, un grup de arhitecti canadieni a venit cu o propunere de casa ecologica compacta care poate fi solutia acestei probleme.

1-fatada casa doar parter 44 mp design ecologic modern model solo 40Specializati in proiectarea si constructia de micro locuinte – domeniu in care s-au facut remarcati inca din 2002 – arhitectii companiei Altius RSA au conceput Solo 40, o casa ecologica moderna prefabricata, practica si confortabila, de doar 44,5 metri patrati, ideala pentru persoanele singure si familiile formate din doi sau trei membri.

Modelul de baza al proiectului Solo 40 reprezinta o locuinta moderna similara unui apartament cu doua camere semidecomandat, avand un dormitor, un living, o baie si o bucatarie. La cererea beneficiarilor, proiectul de baza poate suferi modificari, de la reconfigurarea interiorului – prin adaugarea unei camere noi in aceeasi suprafata sau prin eliminarea unei incaperi existente – pana la marirea suprafetei locuibile totale, fiecare modificare atragand costuri suplimentare.

Pe langa modelul de baza, cei de la Altius au dezvoltat si versiunile Duo si Hibrid, cu suprafete ce ajung si pana la 185 mp, avand mai multe…

Articol integral si imagini la:
http://www.casadex.ro/2014/09/casa-ecologica-compacta-de-445-mp-posibila-solutie-pentru-rezolvarea-crizei-locuintelor/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.