Carte, cultura si multa distractie in Buzau, la BookLand!

IMG 9443

 

Bookland reprezinta un nou concept de targ urban, dedicat consumatorilor de mall. Buzoienilor cu siguranta le va face placere sa intalneasca editurile dragi lor intr-un spatiu amplu, bucurandu-se de o diversitate foarte mare de colectii si noutati. Aurora Shopping Mall sustine aceasta initiativa de a aduce cartea aproape de oameni si de locurile lor uzuale”, a declarat Manuela Jivan, Director General Cometex. 

 

 

Suna clopotelul, incepe scoala!

Pe langa cele mai noi aparitii editoriale si titluri mai vechi, consacrate, BookLand vine in ajutorul parintilor cu o gama larga de rechizite si manuale scolare pentru ca bobocii, dar si elevii “cu experienta”, sa fie pregatiti de scoala cu tot ce trebuie. Ghiozdan, caiete, creioane, stilou, penar, abecedar sau manuale … iata doar cateva dintre instrumentele nelipsite unui elev de nota 10. 

Daca ghiozdanul piciului tau nu este inca gata, grabeste-te si vino in Aurora Shopping Mall, unde BookLand te asteapta cu oferte irezistibile de sezon, la recuzita si carte scolara. 

Te asteptam cu drag in Aurora Shopping Mall sa-ti iei portia de cultura! Povestea continua.

BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheama, ci ii urmeaza!” 

Despre BookLand

Caravana BookLand

Caravana BookLand este cel mai inedit targ de carte, muzica, film si jocuri, aflat la a 2-a editie, prezent pe parcursul anului 2012 in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani. 

Conceptul BookLand este unul inovator, atat prin aria geografica de acoperire, cat si prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeasi umbrela. BookLanderii sunt asteptati cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale si momente de exceptie in principalele centre comerciale din Romania, precum si in cadrul librariei on-line www.book-land.ro

Libraria online www.book-land.ro

Sub aceeasi umbrela, BookLand integreaza si libraria on-line – www.book-land.ro – portal ce ofera cele mai noi titluri, recomandari, promotii si oferte speciale in materie de carte, muzica, film, jocuri, cadouri si birotica, fiind la dispozitia vizitatorilor sai si dupa ce Caravana BookLand a plecat catre o noua destinatie.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.